Burg. Hustinxstraat 54 | 6512 AE | Nijmegen
06-41850575

Samenwerking

Onze samenwerking bestaat uit 9 stappen. Zodoende dragen wij bij aan duidelijke communicatie. Want het is toch fijn om niet voor onverwachte momenten te komen te staan? Vandaar dat op deze pagina onze voorkeur voor een mogelijke samenwerking is weergegeven. Heb je een ander plan voor ogen? Daar staan wij zeker voor open.

Onder andere zal bij iedere stap uitgelegd worden wat er gaat gebeuren. Daarnaast staat vermeld wie actie kan ondernemen om de stap uit te voeren. Hieruit volgt dat er tijdens onze samenwerking 2 deelnemers zijn. Namelijk Bouwtekening Digitaal en jezelf (de klant). 

Als je vragen hebt over onze mogelijke samenwerking, kun je ons een bericht sturen.

Zo zou onze samenwerking eruit kunnen gaan zien:

stap 1

Stap 1: Deel je project met ons

Via ons offerte aanvraagformulier kun je je woondroom met ons delen. Samengevat beantwoord je op dit formulier een aantal vragen over je woondroom. Als je al in bezit bent van archieftekeningen van je woning dan is dat goed nieuws. Daarmee bespaar je tijd en geld. Wij zouden het waarderen als je deze ook mee stuurt. Want des te meer informatie wij krijgen, hoe persoonlijker de offerte wordt. 😉

Deelnemer: Klant
stap 2

Stap 2: Ontvang een vrijblijvende offerte!

Is het gelukt om het aanvraagformulier in te vullen? Zo ja, dan ontvang je een vrijblijvende offerte!

Deelnemer: Bouwtekening Digitaal
stap 3
5%

Stap 3: Na akkoord offerte mag je je archieftekeningen naar ons opsturen

Voordat we kunnen starten, hebben wij archieftekeningen van je woning nodig. Al met al vormt dit de basis van ons tekenwerk. Ben je niet in het bezit van archieftekeningen? Dan kun je dit in de meeste gevallen bij je gemeente opvragen. Als je daar zelf geen zin of tijd voor hebt, kunnen wij dit voor je aanvragen. Het kan je een hoop geld besparen als je ons voorziet van archieftekeningen.

Deelnemer: Klant
stap 4
10%

Stap 4: We plannen samen een gesprek in om je bouwwensen door te nemen.

Vervolgens plannen we samen een gesprek in om je bouwwensen door te nemen. Hierna kunnen wij ons intussen voorbereiden op het gesprek. Het gesprek over je bouwwensen vind via Skype of telefonisch plaats. Echter is het ook mogelijk dat wij tegen een vergoeding bij je langs komen. Het bedrag van deze vergoeding hangt af van de locatie waar je woont.

Deelnemer: Bouwtekening Digitaal & Klant
stap 5
15%

Stap 5: Wij gaan aan de slag met het voorlopige ontwerp.

Nadat wij ons gesprek hebben gehad, gaan wij aan de slag met het tekenwerk. Het tekenwerk bestaat uit verschillende fasen. Als het je niet duidelijk is welke tekenfasen wij volgen, raad ik je aan om de pagina tekenwerk proces te bekijken.

Wij gaan aan de slag met het voorlopige ontwerp. Binnen maximaal 21 dagen (3 weken) tijd worden al je woondromen in dit tekenwerk verwerkt.

Deelnemer: Bouwtekening Digitaal
stap 6
40%

Stap 6: Wij sturen het voorlopige ontwerp en virtueel 3D model naar je toe.

Het voorlopige ontwerp bestaat uit 2D gevelaanzichten, plattegronden, een doorsnede en een situatietekening van de bestaande en nieuwe situatie. Naast de 2D tekeningen ontvang je het virtuele 3D model. In dit 3D model kun je je verbouwde woning al virtueel beleven.

Wij geven je de tijd die je nodig hebt om het tekenwerk rustig te bekijken. Zie je onderwerpen die je toch anders had willen zien? Je mag aantekeningen of opmerkingen maken en deze naar ons toesturen. Wij passen het voorlopige ontwerp voor je aan. Wij passen het ontwerp 1 keer kosteloos aan.

Deelnemer: Bouwtekening Digitaal
stap 7
50%

Stap 7: Tevreden met het ontwerp? Als je tevreden bent, mag je ons een seintje geven en gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp.

Als je tevreden bent met het voorlopige ontwerp gaan we naar de volgende fase in ons tekenproces. De goedgekeurde voorlopige tekeningen gaan wij omzetten tot het definitieve tekeningen. Deze fase duurt ongeveer 14 dagen (2 weken).

Bekijk op de pagina tekenwerk proces welke onderwerpen er in het definitieve ontwerp zit. 

Deelnemer: Klant
stap 8
90%

Stap 8: Wij sturen het definitieve ontwerp en virtueel 3D model naar je toe.

Heb je ook constructieberekeningen aangevraagd? Dan sturen wij je deze ook mee.

Deelnemer: Bouwtekening Digitaal
stap 9
100%

Stap 9: De omgevingsvergunning (bouwvergunning) kan worden aangevraagd.

Nu is het tijd om de omgevingsvergunning aan te vragen. Als je in de offerte aanvraag hebt aangegeven om deze stap door ons te laten doen, dan zullen wij dit voor je aanvragen.

Deelnemers: Bouwtekening Digitaal en/of Klant
Wij maken woondromen zichtbaar!
Na het invullen van de offerte aanvraag ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte die aansluit op jouw bouwwensen.