Burg. Hustinxstraat 54 | 6512 AE | Nijmegen
06-41850575

Over ons

Een stukje geschiedenis over Bouwtekening Digitaal.

Tijdlijn Bouwtekening Digitaal

2016
2019
2019
Sinds afgelopen jaar bereiken onze diensten ook dorpen en steden buiten de regio van Nijmegen. Gezien de afstand vond de communicatie vaak digitaal plaats. Daarom was een wijziging in de handelsnaam van toepassing; Bouwtekening Digitaal.

Waarom een samenwerking aangaan met Bouwtekening Digitaal?

Wij maken je woondromen zichtbaar! Al je wensen over je (ver)bouw noemen wij woondromen. Wij helpen je om de bouwtekeningen te lezen en begrijpen. Gedurende onze samenwerking leveren wij naast de 2D tekeningen ook een 3D model aan. Al je woondromen worden in dit 3D model verwerkt om je een geweldige beleving te bezorgen. Met dit 3D model kun je vanuit je eigen huis op je mobiel, tablet of laptop virtueel door je nieuwe woning heen lopen. Hoe gaaf is dat? Ook kan deze virtuele tour kan je mogelijke nieuwe inzichten geven om je woondroom nog verder uit te werken.

Wij vinden het belangrijk dat de bouwkundige termen die op ons tekenwerk staan vermeld, begrijpbaar zijn voor jou. Wij delen onze bouwkundige kennis met jou met behulp van onze kennisbank. Als je een lastige term op het tekenwerk bent tegengekomen, kun je de term opzoeken in onze kennisbank. Ook geven wij je (ver)bouwtips om van je woondroom werkelijkheid te maken.

Wij geven je zekerheid om je (ver)bouwplan te mogen bouwen volgens de Nederlandse wetgeving. Als er voor je (ver)bouw een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig is, dan doen wij er alles aan om deze vergunning voor je binnen te halen. Hierdoor kan je woondroom realiteit worden.

Fabian Bijen

Aanvoerder Bouwtekening Digitaal

E: f.bijen@bouwtekening-digitaal.nl

Tel.: 06-41850575

 

 

 

Kom in contact met mij. Ik help je graag verder!