Burg. Hustinxstraat 54 | 6512 AE | Nijmegen
06-41850575

Jouw offerte in een paar simpele stappen!

Vul gemakkelijk onderstaand formulier in. Binnen 24 uur ontvang je jouw offerte!

Offerte aanvraagformulier

Hulp bij invullen offerte aanvraagformulier

Nadat je het formulier voor je woondroom hebt ingevuld, zullen we binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte naar je toesturen. Maar hoe vul je het formulier nou goed in zodat je een passende offerte kunt verwachten? Dit kun je als volgt doen:

  1. Vul hier de soort woning waar je woondroom plaats vind. Is dit bijvoorbeeld een tussenwoning, een hoekwoning of een vrijstaande woning?
  2. Vervolgens kun je de oppervlakte van je gewenste verbouwing invullen. Een handig trucje is om je gewenste verbouwing eerst op papier te schetsen. Vervolgens noteer je de gewenste breedte en diepte van je verbouwing. Daarna vermenigvuldig je deze waarden met elkaar en weet je de grootte van je verbouwing.
  3. We willen graag weten of je gewenste verbouwing uit 1 of meerde verdiepingen bestaat. Daarom kun je in stap 3 de hoogte van je gewenste verbouwing invullen. Dit mag je per verdieping aangeven. Een aanbouw die bijvoorbeeld alleen de begane grond vergroot, bestaat uit een hoogte van 1 verdieping.
  4. Daarna kun je invullen voor welke onderwerpen je een bouwtekening nodig hebt. Als jouw onderwerp er niet tussen staat, vul dan ‘anders’ in. Wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Als je meerdere bouwtekeningen nodig hebt, kun je meerdere vakjes selecteren.
  5. Tot slot zouden wij graag het adres van de te verbouwen woning en een aantal persoonlijke gegevens van je krijgen zodat wij contact met je op kunnen nemen. Daarnaast kunnen wij ons voorbereiden door een kijkje te nemen naar de woning waar de (ver)bouw plaats vind.

Kom je ergens nog niet uit? Laat het ons dan weten en wij zullen je helpen.